Om meg

Jeg er utdannet lege og er opptatt av å forebygge og reversere sykdommer gjennom en sunn livsstil. Jeg hjelper folk til å få mer overskudd og energi i hverdagen til å leve det livet de drømmer om.

Jeg har selv hatt mange helseplager pga økt inflammasjon i kroppen, og ikke minst slitt med ekstremt lavt energinivå over lang tid. Gjennom en anti inflammatorisk livsstil, samt å fokusere på hva som faktisk gir meg økt energiomsetning i cellene, så har jeg blitt kvitt disse plagene og i stedet fått mer overskudd og livsglede. 

På kurs som har blitt holdt for leger de siste årene, har det vært mye snakk om inflammasjon som årsak til sykdom. Allikevel gjøres det lite annet innenfor skolemedisinen i dag enn å forsøke å "temme" immunforsvaret med såkalte "immunmodulerende" medisiner.

Det handler ikke alltid om at man har en sykdom eller diagnose, det handler om å kunne føle seg bra.

Jeg ønsker å rette fokus mot at vi kan forebygge eller reversere sykdommer og plager som er forårsaket av inflammasjon eller andre ubalanser i kroppen. De fleste sykdommer vi sliter med i dag, har utgangspunkt i en underliggende ubalanse i kroppen, som kan handle om inflammasjon og dårlig energiomsetning. 

I mitt arbeid har jeg mye fokus på kosthold, da dette er et enkelt og kraftfult verktøy. Men det er også andre faktorer jeg anser som viktige. Alt fra hvordan du kan få til mer bevegelse og bedre stressbalanse i hverdagen, til hvordan du håndterer tanker og følelser. 

Jeg håper at jeg gjennom mine nettkurs, Instagram-profil, og etterhvert bok, vil kunne inspirere flere til å ta bedre livsstilsvalg for å få mer ut av hverdagene.

Ønsker du å jobbe med meg, trykk på knappen nedenfor for å bestille time. Eller sjekk ut når neste nettkurs er. Anbefaler virkelig å ta dette for å komme skikkelig i dybden, da kan du eventuelt kombinere med 1:1 jobbing med meg. 

Her kan du booke en time

Ta det første skrittet i dag

Det trenger ikke være vanskelig å leve en sunn livsstil, med et mer anti-inflammatorisk kosthold, mer bevegelse i hverdagen, og bedre stressbalanse. Du må bare vite hva du skal fokusere på. Og ta ett skritt av gangen. Alle steg i riktig retning er positivt og vil gjøre at du hele tiden kommer nærmere der du ønsker å være, mot det livet du drømmer om å leve!

Book veiledningssamtale her