Ønsker du veiledning fra meg?

  • Har du helseutfordringer du ønsker å ta tak i? 
  • Synes du alt er et ork, og drømmer om mer energi til å leve det livet du ønsker?
  • Ønsker du å forbedre fysiske prestasjoner som mosjonist eller idrettsutøver, er kosthold og stress-balanse viktig for god restitusjon og maks utbytte av trening. 
  • Sliter du med lettere psykiske lidelser?
  • Eller ønsker du å bli sterkere mentalt, så du kan prestere bedre?

Jeg hjelper deg gjennom en helhetlig tilnærming til å bedre helsen, både fysisk og psykisk. Vi finner ut av hva som er viktigst for deg å jobbe med; kosthold, motivasjon til å trene, eller å finne work-life-balance.

Jeg har også lang erfaring med å jobbe med folk som sliter psykisk, og kan tilby samtaleterapi dersom du ønsker det. 

Trykk på knappen nedenfor, så kan du bestille neste ledige time hos meg. En vanlig samtale varer i 45 minutter. Første samtale er 55 minutter.

Ved å trykke på knappen nedenfor kommer du videre til bookinsiden, der finner du priser og ledige tider. Lurer du på noe, bare send meg en mail/ melding.

Til timebestillingen

Om meg

Jeg er utdannet lege og er opptatt av å forebygge og reversere sykdommer gjennom en sunn livsstil. Jeg har selv hatt mange helseplager pga økt inflammasjon i kroppen, men har gjennom en anti inflammatorisk livsstil blitt kvitt disse plagene og i stedet fått mer overskudd og livsglede. Det ønsker jeg nå at andre også kan oppnå ved å tilegne seg denne livsstilen. 

På kurs som har blitt holdt for leger de siste årene, har det vært mye snakk om inflammasjon som årsak til sykdom. Allikevel gjøres det lite annet innenfor skolemedisinen i dag enn å forsøke å "temme" immunforsvaret med såkalte "immunmodulerende" medisiner. Du kjenner kanskje til at pasienter med Chrons eller revmatisk artritt kan få tilbud om slike medisiner. Men vi vet jo at veldig mange andre tilstander også skyldes inflammasjon, tilstander eller sykdommer der man foreløpig ikke har prøvd ut slike medisiner enda.

Jeg ønsker å rette fokus mot at vi ikke trenger å vente på slike medisiner, men heller gå for å forebygge eller reversere sykdommer som er forårsaket av inflammasjon. Per i dag er det de fleste sykdommer vi kjenner til (utenom infeksjoner), til og med psykiske lidelser kan oppstå pga økt inflammasjon. Det skal sies at det da selvfølgelig er snakk om flere årsaker som kan ligge til bunn, men jeg tror det kan være helt avgjørende for folk å få dempet inflammasjonen i kroppen for å bli helt friske. Uansett om det gjelder en fysisk eller psykisk lidelse. 

Jeg fremmer derfor det som kalles en anti inflammatorisk livsstil som består av å spise hovedsaklig plantebasert mat, være i bevegelse, ha sosial tilhørighet, mestring og mening i livet og mestre stress på en god måte. I mitt arbeid vil det i første omgang være fokus på endring av kosthold, hvordan du kan få til mer bevegelse og bedre stresshåndtering i hverdagen uten at det føles som en straff eller er et ork.

Jeg håper at jeg gjennom mine nettkurs, Instagram-profil, og etterhvert bok, vil kunne inspirere flere til å leve et litt grønnere liv for å få mer ut av hverdagene.

Ønsker du å jobbe med meg på tomannshånd, book en time i dag, så snakkes vi!

Book en time her

Start i dag

Det trenger ikke være vanskelig å leve en sunn livsstil, med et mer anti-inflammatorisk kosthold, mer bevegelse i hverdagen, og bedre stressbalanse. Du må bare vite hva du skal fokusere på. Og ta ett skritt av gangen. Alle steg i riktig retning er positivt og vil gjøre at du hele tiden kommer nærmere der du ønsker å være, mot det livet du drømmer om å leve!

Ja, jeg vil jobbe med deg!