Bli med på kurset "Energi boost"

 

For en kropp i balanse, med overskudd til å leve det livet du drømmer om

(Kurset het tidligere "Grønn resept", derfor sier jeg det i videoen)

 • Mer energi til å prestere i jobb og samtidig ha krefter igjen til de aktivitetene som gir deg glede og påfyll

 • Et plantefokusert kosthold som styrker tarmfloraen og er med på å dempe inflammasjon

 • God stressbalanse

 • Og en opplevelse av mer glød og velvære

 

Få til de endringene du vet er så bra for deg!

 

Nå kr. 4000.- (Spar kr. 3990,-)

Påmelding her

Få kunnskapen og inspirasjonen du trenger for å få til varig endring

Grip sjansen nå til endelig å prioritere egen helse. Om du kjenner du ikke har ork til å gå i gang akkurat nå, kan det være et godt tegn på at det er nettop det du trenger:)

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

Bente - 53 år

Vekten stabiliserte seg på 4 kg lavere - som ga meg mer velvære og trivsel!

Jeg fikk motivasjon til å prøve ut et mer plantebasert kosthold, noe som har gitt mersmak! Vekten stabiliserte seg på 4 kg lavere enn da jeg startet og har gitt meg økt velvære og trivsel. Mannen min opplever et mer stabilt humør, og mindre tungsinn enn tidligere.

Kristine- 47 år

(fra innboksen min)

Hei! Ville sende en positiv oppdatering, 

Her går det fremover. Jeg kjenner stor forbedring og magen er mye mere stabil for hver dag. Jeg har hatt flere uker med ganske bra mage. Utrolig! 

Jeg våkner flere dager helt av meg selv tidlig og kjenner meg mere opplagt. Jeg går fortsatt til akupunktur en gang i uken og hun sa sist at pulsen var så bra som aldri før (pulsvariasjon)

Tom - 55 år

Kurset har inspirert meg til endelig å leve sunnere og ta vare på helsa på en helt ny måte.

Kurset har inspirert meg til å leve sunnere slik at jeg skal føle meg best mulig her og nå, men også ta vare på helsen for fremtiden slik at jeg kan være i form i mange år fremover. Jeg har lært å spise mer plantebasert og antiinflammatorisk mat, og hvorfor dette er bra for kroppen. 

Kristine - 30 år

Jeg føler meg lettere i kroppen, er mindre oppblåst og synes det er gøy å lage sunn og næringsrik mat!

"Etter dette kurset har jeg fått smalere midje, føler meg lettere i kroppen, er mindre oppblåst og syns det er gøy å lage sunn og næringsrik mat! Gunhild er en engasjerende og kunnskapsrik formidler. Dette er et kurs som gir varige resultater med en liten egeninnsats, og jeg opplevde at kurset er lagt opp slik at jeg klarer å gjøre endringer tilpasset akkurat min hverdag."

Synnøve

Jeg kjenner at jeg tåler mere, mindre gråt/fortvilelse og stress. Magen min er bedre

Jeg synes kurset var inspirerende. Jeg har vel aldri spist veldig usunt, men min svakhet har alltid vært stress. Etter mange år i yrkeslivet, kjente jeg på mye indre stress.Jeg har alltid vært litt streng med meg selv, og hatt litt høye krav. Jeg ble etterhvert syk etter å ha " møtt veggen".  Jeg har slitt med mye vondt i magen, lite energi, depresjon og smalt toleransevindu. 

Endringene i livet mitt :  sunnere mat, trening  fysisk og psykisk. Jeg kjenner at jeg tåler mere, mindre gråt/fortvilelse og stress. Magen min er bedre: prøver å  spise middelhavs kost, nyter livet, og elsker å være ute i skog og mark. 
For min del har jeg fått den inspirasjonen jeg trengte gjennom kurset, til å bli enda mere reflektert over valg jeg tar i forhold til mat, trening,og mental opprydding.

En livsstil som gir deg energi og glød!

Er du klar for å prioritere egen helse og kjenne på økt energi, glød og velvære? 

Du lærer hvordan du med gode livsstilsvalg kan få en kropp som fungerer bedre, føle på økt velvære, bli lettere til sinns, og få mer energi til å gjøre det du drømmer om. 

Mye av den maten vi spiser i dag gir oss energi i form av kalorier, men den tapper oss for opplevd energi, det kan føre til at du kjenner deg sliten og at du får "cravings" på sukker, salt, eller fett.

Ernæring handler nemlig om mye mer enn kalorier, fett, karbohydrater og proteiner.

Min erfaring er at å lære om mat alene, sjelden gjør at man kommer i mål med ønskede endringer. Derfor har vi et helhetlig fokus i dette kurset, slik at du skal unngå faktorer som bremser din fremgang. 

For mye negativt stress, for lite tid til aktiv hvile, eller for mye stillesitting, er noen av faktorene som kan stjele energi, og gi vektøkning ved blant annet å øke stresshormoner i kroppen.

Om du trodde en sunn livsstil handler om å være streng og disiplinert, tar du heldigvis feil. Det handler om selvomsorg, og om å investere i egen helse og velvære!

Dette kurset er for deg som:

 • Driver rovdrift på deg selv, og trenger å få mer balanse i livet
 • Skulle ønske du kunne ha mer overskudd og energi i hverdagen
 • Ønsker å få bedre helse her og nå!
 • Vil investere i helsa slik at du får en kropp som kan ta vare på deg også når du blir eldre
 • Ønsker å bli kvitt søtsug og cravings
 • Vil lære om HVORFOR vi blir syke, og HVORDAN du kan forebygge å bli det
 • Som er interessert i hvordan et mer plantefokusert kosthold kan gi en mer mangfoldig og robust tarmflora som igjen er med på å dempe unødvendig inflammasjon

Dette får du

 • Et kurs med en HELHETLIG tilnærming til god fysisk og mental helse
 • Målet er at du skal få mer overskudd og energi i hverdagen slik at du kan gjøre de tingene du elsker 
 • Du vil lære hva som gir økt energiomsetning i cellene - dette er nøkkelen til å holde seg frisk, og til å kjenne på overskudd og glede!
 • Stressbalanse - vi ser på hvordan du kan skape balanse i hverdagen og kvitte deg med mest mulig negativt stress 
 • Økt energiomsetning og god stressbalanse gjør at du vil kjenne på økt velvære, få bedre søvn, bedre konsentrasjon, og generelt kjenne deg mentalt sterkere
 • 6 moduler med nettbasert undervisning, bygget opp rundt videoforedrag.
 • Dette er et kurs du kan ta helt i eget tempo. Du får tilgang til alle modulene med én gang, og kan velge hvor fort du går frem.
 • Du får oppskrifter på enkle retter som vil gjøre at du synes det er lett å lage sunn og næringsrik mat.
 • Fokus på hvordan man faktisk får til endring over tid, og hvordan man kan påvirke tankesettet for å skape seg en god hverdag

Er du klar for å få den gode helsen du drømmer om?

Hvilken næring vi velger å gi kroppen vår, har utrolig stor effekt på den generelle helsa vår. Det er vanskelig å fatte hvor kraftfullt et godt kosthold kan være før du har prøvd. Det kan gi deg den energien du savner, økt fokus i arbeidshverdagen, og generelt mer glede i hverdagen. Ja, for humøret vårt påvirkes også av hva vi spiser.

For at fordøyelsen, og dermed immunsystemet og kroppen skal fungere optimalt, må vi lære oss hvilke andre faktorer som påvirker dette, og ta tak her også.

Ta ett skritt av gangen, alle steg i riktig retning vil gi deg resultater. Dette kurset vil gjøre at du kan ta noen 7-milssteg for egen helse.

Her er oversikten over innholdet i kurset:

Her ser du de forskjellige modulene vi skal igjennom, og litt om innholdet i disse.

Tilbud nå

Kr. 4000,-

Satt ned fra kr. 7990,-

 • Nettbasert kursportal
 • Enkle oppskrifter på sunn og god mat
 • Tilgang til ekslusiv Facebook-gruppe
 • Tilgang til kursportalen et helt år
 • BONUS: Fermenterings- og spirekurs: verdi kr. 698,-
 • Kurset er satt ned fra kr. 7990,- 
Kjøp nå

Del opp betalingen

Kr. 1400,-

3 betalinger á kr. 1400,-

 • Nettbasert kursportal
 • Enkle oppskrifter på sunn og god mat
 • Tilgang til ekslusiv Facebook-gruppe
 • Tilgang til kursportalen et helt år
 • BONUS: Fermenterings- og spirekurs: verdi kr. 698,-
 • Kurset er satt ned fra kr. 7990,-
Kjøp nå

Lurer du på om dette kurset er noe for deg?

Her finner du svar på vanlige spørsmål:

Et kurs ditt fremtidige jeg vil takke deg for at du tok!

Ved å investere i egen helse i dag, vil du spare både tid og penger på sykdom i fremtiden. Det som er så fint, er at du også vil få effekter du kan ha glede av allerede nå. 

Jeg har fått helsen og livsgleden tilbake. Selv om jeg levde "sunt" tidligere også, er det så mye man kan gjøre for virkelig å optimalisere helsen. Mat kan være så kraftfullt!

Jeg skulle ønske jeg visste det jeg vet i dag for 20 år siden, det kunne spart meg mye lidelse. Men det er også gjennom denne motgangen at jeg har funnet engasjementet og lysten til å hjelpe andre. 

Er du klar for å prioritere det viktigste i ditt liv? Når ikke du fungerer godt, er det vanskelig å være den du ønsker også overfor de som er rundt deg, det vet jeg alt for godt fra egne erfaringer.

Nå har du muligheten! Det er ikke så ofte jeg holder disse kursene, så grip sjansen mens du har den. 

Ja, jeg vil være med på kurs!

Hvis du ikke kjenner meg

Jeg heter Gunhild Melleby og er utdannet lege med spesialisering i psykiatri. Jeg er brennende opptatt av at vi gjennom gode livsstilsvalg kan forebygge både fysisk og psykisk sykdom.

Jeg slet i mange år med lite overskudd og mange inflammatoriske tilstander i kroppen. Gjennom maten og andre livsstilsendringer, har jeg klart å gå fra å føle meg konstant utslitt til det jeg i dag opplever som frisk. En mage som fungerer mye bedre, renere hud, lettere i kroppen, mindre vondter, og viktigst av alt: bedre humør, og mer indre ro.

Nå vil jeg vise deg hvordan du også kan få til en slik endring.

Marit - 52 år: 

Kurset «Energi boost» har vært til stor hjelp - Det er det beste kurset jeg noen gang har tatt!

Konkrete resultater er en mage som fungerer mye bedre, mer energi, gleder meg over nydelige oppskrifter som er gjennomførlige. Lært masse om helhetlig helse ,at alt henger sammen.

Ernæring helt ned på cellenivå, fantastisk!!! Mitt "HVORFOR" har hjulpet meg mye, når motivasjonen har vært lav. Aktiv hvile var nytt for meg, TAKK! Pusteøvelser, micropauser, fysiske øvelser, magisk altså:) Praktiserer hver dag. Sover bedre!

Beste investering ever!

Eivind - (47 år) sier dette om kurset:

Kurset får deg til å tenke helt nytt. Og det er en av tingene som er så bra med kurset. Man tenker kanskje at for å få god helse så er det kun trening som gjelder, men vel så viktig er også å tenke på at «man blir det man spiser».  Man må i starten engasjere seg for å lære gode plantebaserte matretter samt handle matvarer utenfor det vante handlemønster. Kurset hjelper deg både med tips om menyer og innkjøpslister i tillegg til utdypende kunnskap om hva respektive planter inneholder og bidrar med i kroppen din. Etter noen uker med plantebasert mat, merket jeg at kroppen ble «lettere» og sunnere. Og etter ytterligere noen uker så jeg det på vekta. Jeg gikk fra 92 til 87 kg på de 7 ukene kurset varte, fikk mer energi, og ble «lysere til sinns».

Lurer du på noe? Her kan du kontakte meg:

Send meg en e-mail på: [email protected] eller send meg en direkte melding på Instagram eller Facebook.

Påmelding her