Personlig veiledning

Ønsker du å få mer energi og oppnå en sunn kroppsvekt samtidig som du kan forebygge og reversere sykdom?

Kanskje vet du allerede en del om hva som skal til, men det er vanskelig å få det til i praksis. Jeg hjelper deg både med motivasjon og smarte livsstilsvalg for å få store resultater. Disse kan foregå ansikt til ansikt eller være på video.

For å ta kontakt, trykk på knappen nedenfor!

Ja, jeg ønsker personlig veiledning

Tilbakemelding fra en som har hatt 1:1 veiledning:

Min kone og jeg hadde en time hos Dr. Gunhild på hennes kontor i Oslo hvor hun lærte oss om hvor viktig kosten er for tarmen og hva den betyr for helsen vår. I tillegg hadde vi tre oppfølgingstimer over nett hvor hun fulgte oss opp med gode mattips og praktiske råd om hvor man kan få tak i de forskjellige produktene og hvordan vi kan tilberede dem. For oss har dette vært svært vellykket. Vi har redusert vekten vår med ca 15 kg totalt, vi har mer overskudd og har ikke hatt forkjølelse eller annen sykdom siden vi endret kosten for ca seks mnd siden.

Vårt møte med Dr. Gunhild har utelukkende vært positivt og vi anbefaler alle som er motivert til å forbedre kostholdet sitt for å forbedre livskvaliteten, til å ta kontakt med henne.

                          -Nils Kristian

 

Tilbakemelding på mitt 8 ukers kurs om et mer plantebasert kosthold for optimal helse:

Kurset får deg til å tenke helt nytt. Og det er en av tingene som er så bra med kurset. Man tenker kanskje at for å få god helse så er det kun trening som gjelder, men vel så viktig er også å tenke på at «man blir det man spiser».  Man må i starten engasjere seg for å lære gode plantebaserte matretter samt handle matvarer utenfor det vante handlemønster. Kurset hjelper deg både med tips om menyer og innkjøpslister i tillegg til utdypende kunnskap om hva respektive planter inneholder og bidrar med i kroppen din. Det er viktig å tenke på kilden til en matvare, at den er minst mulig bearbeidet, og gjerne økologisk produsert. Etter noen uker med kun plantebasert mat, og vann til drikke, merker man at kroppen blir «lettere», sunnere og man får bedre samvittighet. Og etter ytterligere noen uker ser man det på vekta. Jeg gikk fra 92 til 87 kg på de 8 ukene, fikk mer energi og ble «lysere til sinns».

                                                -Eivind, 47

Ta det første steget til en bedre helse i dag

Hvilken næring vi velger å gi kroppen vår, har utrolig stor effekt på den generelle helsa vår. Når vi spiser mer grønt, proppet med fiber, antioxidanter og vitaminer, vil kroppen vår trives og da trives vi også. Det er vanskelig å fatte hvor kraftfullt et godt kosthold kan være før du har prøvd. 

Ta ett skritt av gangen, alle steg i riktig retning vil gi deg resultater. 

Fyll ut skjema dersom du ønsker å starte en endring i dag

Jeg kommer tilbake til deg med mer informasjon.