Nettkurset "Grønn resept"

-For økt velvære

-En smidigere kropp

-Mental styrke

-Og mer energi til å leve det livet du drømmer om

 

Nytt kurs planlegges med oppstart den 5. september

 

Kanskje vet du allerede en del om hva som skal til, men det er vanskelig å få det til i praksis. I kurset jobber vi med motivasjon til å ta smarte livsstilsvalg for å få store resultater, i tillegg til at du får praktiske tips og selvfølgelig masse inspirasjon!

Trykk på knappen nedenfor om du ønsker å sikre deg plass på mitt neste kurs.

Ja, jeg vil være med på kurs!

En livsstil som gir deg energi og glød!

Er du klar for å prioritere egen helse og kjenne på økt energi, glød og velvære? 

Du lærer hvordan du med gode livsstilsvalg som blant annet ved å spise mat som gir deg kraftfulle næringsstoffer, kan få en kropp som fungerer bedre, føle på økt velvære, bli lettere til sinns, og få mer energi til å gjøre det du drømmer om.

Ja, for det er faktisk sånn at mye av den maten vi spiser i dag gir oss energi i form av kalorier, men den tapper oss for opplevd energi, og det kan føre til at du kjenner deg sliten og at du kan få "cravings" på sukker, salt, eller fett.

Ernæring handler nemlig om mye mer enn kalorier, fett, karbohydrater og proteiner.

Min erfaring er at å lære om mat alene, sjelden gjør at man kommer i mål med ønskede endringer.

For mye negativt stress, for lite tid til aktiv hvile, eller for mye stillesitting, er noen av faktorene som kan stjele energi, og gi vektøkning ved blant annet å øke stresshormoner i kroppen.

Derfor har jeg i dette kurset lagt til noen moduler som omhandler bevegelse/trening, og hvordan håndtere stress på en god måte

Og husk, det handler om selvomsorg, det handler om å investere i egen helse og velvære, det handler ikke om selvpisking!

Kristin 42 år -Deltaker på tidligere kurs

Da jeg startet på kurset, kjente jeg ganske raskt på at jeg hadde mer energi og overskudd, og syntes det var gøy å lage nye, sunne retter til middag. Mannen min sa han hadde fått en blidere kone. Og det var en hyggelig bonus at jeg gikk ned noen kilo i vekt (noe jeg ikke hadde forventet).

Hanne 44 år -Deltaker på tidligere kurs

Jeg fikk som vane å lage en fresh, grønn smoothie til frokost. Det føltes riktig å fylle på med gode næringsstoffer tidlig på dagen, som gjorde det lettere å ta gode valg resten av dagen. Det jeg merket av endring var spesielt at kroppen ble mindre stiv, og at jeg hadde mindre vondter i kroppen.

Alt dette for

Kr 4997

Dette får du:

 • Ukentlige gruppemøter hvor vi møtes LIVE hvor du får inspirasjon og du kan stille spørsmål.
 • Du lærer hvordan du enkelt kan lage sunn, plantebasert mat
 • Det blir fokus på bevegelse i hverdagen og helsefordeler med det
 • Stressmanagement - vi ser på hvordan du kan skape balanse i hverdagen og kvitte deg med mest mulig negativt stress
 • Vi vil også se på hvordan man faktisk får til endring over tid, og hvordan man kan påvirke tankesettet for å skape seg en god hverdag
 • 6 moduler med nettbasert undervisning, bygget opp rundt videoforedrag.
 • Du får oppskrifter på enkle retter som vil gjøre at du synes det er lett å lage sunn og næringsrik mat
 • Du får lydfiler med gode stressmestringsteknikker
Ja, dette vil jeg få med meg!

Vennepris

Kr 4500

Dette får du:

 • Du får det samme kurset til rabbatert pris
 • Du får denne rabatten fordi man vet at det er lettere å få til livsstilsendringer om man gjør dette sammen med noen andre
 • Studier viser at den viktigste faktoren som påvirker vår helse, er hvor god helse dine venner har.
 • Sammen står vi sterkere!
Ja, jeg og en venn vil bli med!

Er du usikker på om dette er noe for deg? Ta dette gratis mini-kurset først.

Klikk på knappen nedenfor, så ligger det et minikurs til deg om kosthold som gir deg mindre inflammasjon. En liten smakebit av hva du vil få på det store kurset. 

Gratis minikurs finner du her!

Er du klar for å optimalisere helsen?

Hvilken næring vi velger å gi kroppen vår, har utrolig stor effekt på den generelle helsa vår. Når vi spiser mer grønt, proppet med fiber, fytokjemikalier og antioksidanter vil kroppen vår trives, og da trives vi også. Det er vanskelig å fatte hvor kraftfullt et godt kosthold kan være før du har prøvd. Det kan gi deg den energien du savner, økt fokus i arbeidshverdagen, og generelt mer glede i hverdagen. Ja, for humøret vårt påvirkes også av hva vi spiser.

For at fordøyelsen, og dermed immunsystemet og kroppen skal fungere optimalt, må vi lære oss å legge inn bevegelse i hverdagen, balansert med nok pauser og aktiv hvile. Søvn er også alfa og omega.

Ta ett skritt av gangen, alle steg i riktig retning vil gi deg resultater. Dette kurset vil ta deg langt om du er klar for å gjøre en innsats for egen helse.

Tilbakemelding fra deltaker på tidligere kurs:

Kurset får deg til å tenke helt nytt. Og det er en av tingene som er så bra med kurset. Man tenker kanskje at for å få god helse så er det kun trening som gjelder, men vel så viktig er også å tenke på at «man blir det man spiser».  Man må i starten engasjere seg for å lære gode plantebaserte matretter samt handle matvarer utenfor det vante handlemønster. Kurset hjelper deg både med tips om menyer og innkjøpslister i tillegg til utdypende kunnskap om hva respektive planter inneholder og bidrar med i kroppen din. Det er viktig å tenke på kilden til en matvare, at den er minst mulig bearbeidet, og gjerne økologisk produsert. Etter noen uker med kun plantebasert mat, og vann til drikke, merket jeg at kroppen ble «lettere», sunnere og fikk bedre samvittighet. Og etter ytterligere noen uker så jeg det på vekta. Jeg gikk fra 92 til 87 kg på de 8 ukene kurset varte, fikk mer energi, og ble «lysere til sinns».

                                                -Eivind, 47

Tilbakemelding fra en som har hatt 1:1 veiledning:

Min kone og jeg hadde en time hos Dr. Gunhild på hennes kontor i Oslo hvor hun lærte oss om hvor viktig kosten er for tarmen og hva den betyr for helsen vår. I tillegg hadde vi oppfølgingstimer over nett hvor hun fulgte oss opp med gode mattips og praktiske råd om hvor man kan få tak i de forskjellige produktene og hvordan vi kan tilberede dem. For oss har dette vært svært vellykket. Vi har redusert vekten vår med ca 15 kg totalt, vi har mer overskudd og har ikke hatt forkjølelse eller annen sykdom siden vi endret kosten for ca seks mnd siden.

Vårt møte med Dr. Gunhild har utelukkende vært positivt og vi anbefaler alle som er motivert til å forbedre kostholdet sitt for å forbedre livskvaliteten, til å ta kontakt med henne.

                          -Nils Kristian

 

Et kurs ditt fremtidige jeg vil takke deg for at du tok!

Ved å investere i egen helse i dag, vil du spare både tid og penger på sykdom i fremtiden. Det som er så fint, er at du også vil få effekter du kan ha glede av allerede nå. 

Jeg fått helsen og livsgleden tilbake. Selv om jeg levde "sunt" tidligere også, er det så mye man kan gjøre for virkelig å optimalisere helsen. Mat kan være så kraftfullt!

Jeg skulle ønske jeg visste det jeg vet i dag for 20 år siden, så hadde jeg spart meg selv mye lidelse. Men det er også gjennom denne motgangen at jeg har funnet engasjementet og lysten til å hjelpe andre. 

Er du klar for å prioritere det viktigste i ditt liv? Når ikke du fungerer optimalt, er det vanskelig å være den du ønsker også overfor de som er rundt deg. 

Håper å se deg på kurs!